Over MeegaLED

Welkom BIJ MEEGALED.NL

MeegaLED - voor veel soorten RVS LEDverlichting voor buiten en vele soorten LEDlampen, LEDstrips en LEDspots voor binnen.

Wij hebben een uitgebreid programma met vele soorten en maten LED verlichting, zoals LED wand- en plafond armaturenLED wand- en plafondspotsLED inbouwspotsHigh Power LEDspotsLED grondverlichting (grondspots), LED keuken en badkamer verlichting, losse vervang LEDlamp of LEDspot voor alle bekende fittingen en nog veel meer LEDverlichting voor huis, tuin, auto, motor, caravan en camper.
Ook voor diverse losse of sets met Aluminium Rigid LED profielen voor kweekkooi, broedkooi, vogelkooi of voliere kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ook naar wens deze sets voor u samenstellen al dan niet in combinatie met een TC420 Dag/nacht timer controller.


De foto's of plaatjes bij de artikelen en de teksten op deze foto's of plaatjes zijn alleen ter illustratie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Advies: Als u meerdere LEDlampen in één ruimte wilt gebruiken, raden wij u aan om deze in één bestelling te plaatsen. Wij kunnen niet garanderen dat losse bestellingen, zeker met een tussentijd, dezelfde lichtkleur hebben. Het is daarom aanbevolen om reserve LEDlamp(en) mee te bestellen. Ook kunnen wij niet garanderen dat het licht van LED lampen met dezelfde kleurtemperatuur, maar van verschillende groottes of leveranciers, 100% overeenkomt.

MeegaLED heeft alleen deze webwinkel en geen showroom.
De prijzen in onze webwinkel zijn incl. btw, maar excl. de standaard pakket verzendkosten - zie verzenden en retourneren.
De prijzen welke bij de artikelen staan vermeld zijn, tenzij anders omschreven, de prijzen per stuk.
Bij bestellingen vanaf € 115,00 zijn de leveringen op het vaste land van Nederland verzendkosten vrij.
Extra verzendkosten naar bijv. de Nederlandse eilanden worden per bestelling berekend.
Andere vormen van verzenden, anders dan beschreven bij verzenden en retourneren, worden door MeegaLED niet meer aangeboden

Onze contact gegevens:
MeegaLED
Trompet 30
6644AW Ewijk - Gelderland
Tel. 06-44031837
Email: info (ad) meegaled (punt) nl
KvK nummer: 09190323
BTW nummer: NL820242147B01

Uw LEDvraag is onze LEDzorg. LED's do it with MeegaLED

Voor de foto pagina over onze LED garage rail - www.LEDgaragerail.nl